Carta d’agraïment Trofeus Diputació de Barcelona

Apreciada Sra. Alcaldessa,

El Moto Club Esplugues agraeix públicament la deferéncia mostrada per la regidora d’esports Sra. Montse Zamora i pel regidor de barri Sr. Toni Azorín, envers la nostra institució, fent així possible que es pogués celebrar l’acte de lliurament dels premis del Campionat Provincial de Barcelona i Trofeus Diputació de Barcelona 2012 a la nostre localitat. Acte que va ser presidit pel diputat d’esports de la Diputació de Barcelona, el Sr. Josep Salom, acompanyat pels membres de la junta de la Federació Catalana de Motociclisme i dels de la delegació territorial de Barcelona.    

Tot i ser un acte de caràcter protocol·lari, el fet d’anar enfocat a la mainada va permetre un ambient de festa pels petits campions, ón els nostres regidors així com la resta d’autoritats van poder gaudir de la alegria dels premiats i rebre els elogis corresponent per la feina ben feta.

La Federació Catalana de Motociclisme i l’àrea d’Esports de la Diputació delegaven en el nostre Club la total realització del esdeveniment;  de manera que (tal i com ja vam expressar a tots els presents) la nostre entitat, sense el recolzament del nostre Ajuntament i les seves autoritats, s’hagués vist incapacitada per a dur-la a terme, i molt menys amb l’èxit assolit finalment. Repeteixo donç, que és d’agrair per part del nostre Club, la actuació dels responsables del departament d’esport i de cultura, com també del propi conserge del Casal de Cultura, per la seva predisposició i entusiasme manifestat.

  

                                                                              Att. Xavier Ribó Caraltó

President del Moto Club Esplugues

Posted on Abril 16, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: